Ki vagyok én?

 Szüless újjá a szürkeségből!

Egyedi, kézzel készült tűzzománc ékszereket készítek.

Válaszd termékeimet, ha igényes, különleges, elegáns ékszereket keresel, amivel alátámasztod magabiztosságod.

Ékszereimet azoknak a nőknek tervezem, készítem, akik magabiztosak, kortalanok, szeretik egy kis „fűszerrel” egyedivé tenni megjelenésüket. Egyszerre vagányak, „bevállalósok”, ugyanakkor elegánsak. Igényük van arra, hogy a mindennapokban is valami plusz értéket viseljenek, egy miniatűr művészi alkotást csempésszenek öltözékükbe. 

Ha a vevő tudja, hogy egy konkrét alkotó tervezése, hosszadalmas munkája aprólékos készítési folyamatokon keresztül vezetett ahhoz, hogy elkészült az az ékszer, amit visel a testén, az egy olyan különleges kapcsolatot teremt, olyan viszonyulást a tárgyhoz, ami soha nem jön létre egy gyártósorról lekerülő tömegtermék esetén.

Néhány e-mailben vagy facebook-on kapott visszajelzés munkáimról, csak olyanoktól, akik vásároltak tőlem:

„Valóban mestermunkák!! Nagyon szépek és elegánsak is egyben, na, meg egyediek!!!”

„Csodálatosak lettek a madárkák!!! És nem is túl picik, nem is túl nagyok, pont megfelelő méretűek.”

„Valóban igazi mesterművek! Ők azok, „akiket” életem végéig hordani fogok és majd szívesen és szeretettel átörökítem a lánykámra és az unoká(i)mra, miszerint ez a nagyi szeretett fülbevalója volt! Örök darabok, amit ritkán mondhatunk el a használati tárgyainkról.”

„Szenzációs remekművek kerülnek ki a kezed közül!...”

„Csupa remekmű! Fantáziadús motívumok és színek kavalkádja, kifinomult munkával párosulva.”

„Húúúúú, ez csodás!!! Tökéletes!!!”

„Atyaisten, de szeeeep!!!”

Magamról:

Nagy Adrienn vagyok.

A főnix madár nem véletlenül került a márkanévbe. Jellemző rám az átalakulás, a megújulás. Sok évig voltam gyógyszerész, de 2015-ben létrehoztam saját műhelyemet és azóta zománcművesként alkotok. Előtte természetesen tanultam a zománcozást, kezdetben tanfolyamon, majd egy fém -és zománcműves művésztanár és ötvös, aranyműves férje műhelyébe jártam mélyíteni szakmai ismereteimet. A tanulási folyamat, ötletelés, kísérletezés állandó, így mindig formálódnak, idomulnak az idők során ékszereim az aktuális elképzeléseimhez. Természetesen mindenkinek megfelelni nem lehet, de igyekszem felhasználni a tapasztalatokat, visszajelzéseket úgy, hogy megőrizzem saját magamat, a belőlem előtörő kreativitást.

Mivel minden munkát én végzek egy személyben, az örömteli alkotáson kívül is nagyon sokféle kihívással nézek szembe, mindig tanulok valami újat. Nem is gondoltam régebben, hogy milyen összetett feladat a művészi munka... 

2019 novemberétől alapító tagja és aktív szervezője vagyok a Szegedi Iparművészeti Szalonnak. Küldetésünknek érezzük a szegedi iparművészeti élet felvirágoztatását, eljuttatását a környékbeli érdeklődő emberekhez. Rendszeresen szervezünk elegáns helyszínekre eseményeinket és a facebook-on is jelen vagyunk közös oldallal.

2021- től a tagok megszavazták a Szegedi Szépmíves Céh tagságomat. 

Jó nézelődést az oldalamon, hálás vagyok, ha vásárlással segíti munkámat!